ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Παιδικό εργαστήρι θεατρικής έκφρασης

Θεατρικό Παιχνίδι

Το θεατρικό παιχνίδι αποτελεί πρώιμη μορφή της τέχνης του θεάτρου, μια τέχνη που διαπλάθει και διαπαιδαγωγεί. Βοηθάει σημαντικά στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού καθώς ενισχύει την αυτοπεποίθηση και προάγει την αυτογνωσία .

Μέσα σ’ αυτήν την ομάδα του θεατρικού παιχνιδιού, στόχος μας είναι τα παιδιά να γνωρίσουν τον εαυτό τους, τα όρια του μυαλού και της φαντασίας τους, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες τους .

Να μάθουν να εμπιστεύονται τον εαυτό τους και να εξωτερικεύουν με θάρρος τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι το κλειδί για την ανάπτυξη των επικοινωνιακών και κοινωνικών δεξιοτήτων, οι οποίες αποτελούν τον κεντρικό στόχο της ομάδας των μικρών μας φίλων.

Όλα τα παραπάνω συντελούνται μέσα από μία άκρως διασκεδαστική διαδικασία αφού όπως το λέει και ο τίτλος όλα ξεκινούν από το παιχνίδι !!!

Μέσα από τις τεχνικές της δραματοποίησης, της μίμησης της αφήγησης, του παραμυθιού με σύμμαχο και οδηγό πάντα το χαμόγελο των μικρών μας φίλων, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το μαγικό και σκανταλιάρικο ταξίδι μας στην χώρα του θεατρικού παιχνιδιού!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2130 361422 για περισσότερες πληροφορίες.